#ehdollaollaan

Olen kevään 2017 kuntavaaleissa ehdolla Pieksämäen kaupunginvaltuustoon Kokoomuksen listalla.

Olen 41-vuotias yrittäjä ja tapahtumatuottaja. Kantakaupungissa asuvaan perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi yläkouluikäistä lasta. Olen syntynyt Kouvolassa, mutta asunut Pieksämäellä alle kouluikäisestä lähtien.

Harrastan vanhoja amerikkalaisia autoja kaikkea sitä monipuolista alakulttuuria, joka tämän harrastuksen ympärille on muodostunut. Olen aktiivinen yhdistystoimija – olen ollut paikallisen jenkkiautokerhon johtokunnassa yli 25 vuoden ajan ja toiminut vuosien varrella myös Suomen Harrasteajoneuvoliiton puheenjohtajana.

Myös leipätyöni liittyy vahvasti suomalaiseen peltilehmäkulttuuriin. Olen aiemmin toiminut lähes 15 vuoden ajan kustantajana ja vastaavana tuottajana Suomen suosituimmalla harrasteautofoorumilla ja nykyisin tuotan Big Wheels ja Savo Vintage -tapahtumia Pieksämäellä.

Nämä ovat meikäläiselle jo neljännet vaalit. Olen aiemmin ollut ehdolla syksyn 2008 kuntavaaleissa, kevään 2011 eduskuntavaaleissa sekä syksyn 2012 kuntavaaleissa.

Valtuustokaudella 2009-2012 toimin Pieksämäen Kokoomuksen ja vaaliliitossa olleiden Kristillisdemokraattien 1. varavaltuutettuna sekä koulutuslautakunnan jäsenenä.

Valtuustokaudella 2013-2017 olen toiminut Pieksämäen kaupunginvaltuutettuna sekä Etelä-Savon maakuntavaltuutettuna. Vuosina 2013-2014 olin kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja ja Kokoomuksen valtuustoryhmän sihteeri. Vuodesta 2015 olen ollut myös kaupunginhallituksen jäsen sekä Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Pyrin luottamustoimissa tekemään aina parhaani, perehtymään asioihin ja toimimaan koko kaupungin parhaaksi tervettä talonpoikaisjärkeä käyttäen. Minusta yhteistyö yli puoluerajojen on tärkeää kunnallispolitiikassa, jossa tärkeintä on oman kotiseudun kehittäminen ja pitäminen elinvoimaisena.