Kiitokset kaikille!

Huomenna on vaalipäivä ja tänä vuonna kotisohvan sijaan vaalituloksen kehittymistä seuraillaankin sitten ensimmäistä kertaa ehdokkaan roolissa Pieksämäen Kokoomuksen vaalivalvojaisissa Seurojentalolla. Tähän väliin on kyllä todettava, että nykytekniikka on hieman latistanut vaali-iltaa, sillä nykyisin tulokset selviävät muutamassa tunnissa toisin kuin meikäläisen lapsuudessa, jolloin lopullisia tuloksia saatiin odottaa pitkälle yöhön. Ja vaalit oli ainakin meillä kotona aina sellainen ”poikkeusilta” jolloin sai valvoa telkkarin ääressä sohvalla napostellen pitkälle yöhön. Siinä oli omanlaistaan yhteisöllisyyttä ja yhdessäoloa, jota nykypäivänä kovasti peräänkuulutetaan.

Vaalikampanjointi oli tällaiselle ensikertalaiselle tietysti uusi kokemus ja erittäin mukava sellainen. Yhteishenki kampanjan aikana oli mainio ja siinä tutustui aivan uusiin ihmisiin ja tapasi monia vanhoja tuttuja. Samalla tuli perehdyttyä moniin kotikaupungin asioihin aiempaa syvällisemmin, vaikka odottamaani vähemmän tuolla vaalitilaisuuksissa tavattu suuri yleisö tätä tietämystä tenttasi.

Kaiken kaikkiaan vaalityöstä jäi hyvä mieli ja tästä on hyvä suunnata taas eteenpäin kohti uusia haasteita – olivatpa ne sitten kunnallispolitiikassa (jos äänestäjät suovat), työelämässä tai harrastusten parissa. Kiitokset kaikille tukijoille, äänestäjille, kanssaehdokkaille sekä vaalitilaisuuksien osanottajille!

Ps. Aion jatkaa tätä blogia myös vaalien jälkeen, tietty ulkoasua ja teemaa hiukan muokaten, joten toivottavasti piipahdatte toistekin sivuillani!

Vastaa